Uusimmat

No nyt menevät puheet jo sekaviksi: Peter Jackson on sittenkin tekemässä Lord of the Rings -sarjaa Amazonille?

08.06.2018 07:49 Muropaketin toimitus

Eri mediat tarjoavat erilaista tietoa siitä, millainen rooli Peter Jacksonilla on Amazonin uudessa Lord of the Rings -sarjassa.

Uutisoimme eilen Peter Jacksonin kertoneen ranskalaiselle Allocinelle, ettei hänellä ole mitään tekemistä uuden Lord of the Rings -sarjan kanssa. Joko Taru sormusten herrasta- ja Hobitti-trilogioiden ohjaaja-käsikirjoittaja on sangen ristiriitainen persoona tai sitten eri lähteet ovat siteeranneet häntä väärin, sillä toinen uusi haastattelu kertoo Amazonin todellakin lähestyneen Jacksonia.

Saksan IGN-sivustolla on kerrottu Peter Jacksonin kommentoineen Lord of the Rings -sarjaa seuraavasti:

”Olen käynyt sarjasta puhelinkeskustelun Amazonin kanssa. Se taisi olla noin vuosi sitten, ja sen puhelun perusteella he ovat toimimassa sarjan suhteen oikealla tavalla. Amazonilla on toteuttamassa sen hyvin aikein ja kaikki kuulosti oikein kiehtovalta ja jännittävältä. En kuitenkaan haluaisi olla vastuussa kokonaisesta tv-sarjasta, ihan vaan jo siitä syystä, etten ole koskaan tehnyt mitään sellaista aikaisemmin. Ei olisi siis kovin järkevää lähteä sarjan showrunneriksi. Sen sijaan olen tällä hetkellä kokoamassa luovaa tiimiä sarjaa varten.”

Eli… Jacksonilla on sittenkin rooli Lord of the Rings -sarjan tekemisessä?

Asiaan on odotettu lisätietoa nyt jo pari päivää, mutta ainakaan toistaiseksi Peter Jackson ei ole Facebook-sivullaan tilannetta kommentoinut. Kenties Amazon säästelee suuria paljastuksia nyt ensi kuun Comic-Con-messuille ja on pyytänyt Jacksonia olemaan kommentoimatta aihetta sen liiemmin.