Uusimmat

Ohjaaja haukkui Tom Cruisen elokuvan: ”Elämäni pahin epäonnistuminen, kadun siitä miljoonaa asiaa”

25.04.2022 07:03 Muropaketin toimitus

Universal-studion monsterielokuvien sarjan aloittava The Mummy on hirveä hirviöelokuva”, tylytettiin Muropaketin arviossa viitisen vuotta sitten.

Nyt Tom Cruisen tähdittämän The Mummyn (2017) ohjannut Alex Kurtzman on todennut julkisesti, että elokuva oli hänen elämänsä pahin virhe.

”Tapanani on ajatella, että menestyksestä ei opi mitään, vaan kaikki oppi tulee epäonnistumisista. Ja The Mummy oli varmaankin koko elämäni pahin epäonnistuminen, sekä henkilökohtaisesti että ammatillisesti. Kadun siitä elokuvasta noin miljoonaa asiaa, mutta sain siitä myös niin monta sanoin kuvaamattoman kaunista lahjaa. En ollut ohjaaja ennen kuin olin tehnyt sen elokuvan, eikä se johdu siitä, että se olisi ohjattu hyvin – se johtui siitä, ettei se ollut”, Kurtzman totesi The Playlistin Bingeworthy-podcastissa viikonloppuna.

The Mummyn voi katsoa Suomessa suoratoistona Elisa Viihde Viaplaysta.

LUE LISÄÄ: Arvostelu: Tom Cruisen Muumio olisi voinut pysyä haudassaan

Alex Kurtzman ei ole ohjannut elokuvia The Mummyn jälkeen, mutta on toiminut tuottajana, ohjaajana ja käsikirjoittajana esimerkiksi Paramount+:n uudessa The Man Who Fell to Earth -sarjassa, joka näyttää tältä: