Uusimmat

“Olen saanut paljon paskaa niskaan niiden takia” – Game of Thrones -tähti avautui seksistä ja alastonkohtauksistaan

04.04.2019 11:51 Muropaketin toimitus

Emilia Clarken esittämä Daenerys Targaryen nähtiin Game of Thrones -sarjan alkuaikoina ruudussa useamman kerran ilman rihmankiertämää. Vaikka vaatteet ovat pysyneet sittemmin paremmin päällä, saa Clarke yhä kommentoida alastonkohtauksiaan.

Tuoreessa haastattelussaan The Sun -lehden kanssa Emilia Clarke on kertonut millaisen rasitteen Game of Thronesin alastonkohtaukset ovat hänelle muodostaneet.

”Halusin vain tehdä voimaannuttavan kohtauksen, joka ei olisi seksuaalinen”, Emilia Clarke muisteli kohtausta, jossa hänen vaatteensa paloivat pois. ”Olin alasti, mutta se oli voimakas kohtaus. Saan paljon paskaa niskaani, koska olen tehnyt alastonkohtauksia ja seksikohtauksia. Sellainen on hyvin epäfeminististä. Naisia vihaavat naiset on ongelma ja jotain järkyttävää”.

Mitään ei Clarke kuitenkaan tekisi Game of Thronesin suhteen toisin:

”Sarjassa ei ole mitään sellaista, minkä haluaisin palata tekemään uudelleen. Minulta kysytään jatkuvasti alastonkohtauksista. Lyhyt vastaukseni on kuitenkin ei, en tekisi mitään toisin. Ne seksikohtaukset piti esittää katsojille, eikä niitä voinut vain selittää sanallisesti.”

Emilia Clarke palaa Daenerysin rooliin Game of Thronesin kahdeksannella ja viimeisellä kaudella, joka käynnistyy HBO Nordicilla maanantaina 15. huhtikuuta.

Hittisarjan lisäksi Emilia Clarke on tullut katsojille tutuksi myös elokuvista Terminator Genisys ja Solo: A Star Wars Story.