Uusimmat

Oletko koskaan huomannut: HBO Nordicista löytyy 90-luvun supersynkkä supersankarisarja – Ei koskaan päässyt esitykseen Suomen televisiossa

17.04.2020 14:11 Muropaketin toimitus

Uutta Spawn-elokuvaa on odotettu jo vuosikymmenet, tuloksetta. Vaikka hahmon luoja Todd McFarlane lupailee leffaa harva se kuukausi ”ennen pitkää”, ei supersankari ole palaamassa valkokankaalle vielä hyvään aikaan parhaassakaan tapauksessa.

Balsamia – tai suolaa – Spawn-fanien haavoihin tarjoaa Spawn-sarja, jonka vuosina 1997-1999 tehdyt kolme tuotantokautta on kätketty HBO Nordicin syövereihin.

Kypsemmille katsojille suunnatun supersankarisarjan kuvaus kuuluu seuraavasti:

”Maa toimii taistelukenttänä, kun Taivaan ja Helvetin välillä käydään sotaa ihmissieluista. Hyvä ja paha kohtaavat toisensa, eturintamallaan Spawn, sotilas, jolta on kadoksissa niin menneisyys kuin tulevaisuuskin. Todd McFarlane’s Spawn on tarina Al Simmonsista, joka kuolee palvellessaan maataan CIA:n palkkamurhaajana. Vaimonsa Wanda mielessään Al myy sielunsa Paholaiselle saadakseen uuden mahdollisuuden maan päällä. Paholainen lähettää hänet kuitenkin viisi vuotta ajassa eteenpäin, supervoimia omaavana helvetinsikiönä, ja vailla muistoja menneestä.”

Sarjan ääninäyttelijöinä toimivat mm. Richard Dysart, Keith David, James Keane ja Dominique Jennings.

IMDb:ssa Spawnin arvosana on 8,1/10, ja Rotten Tomatoesissa 78%. Tarjolla on siis monen mielestä ihan pätevää viihdettä.

Spawn HBO Nordicissa