Uusimmat

“Uusi Spawn-elokuva voi tulla vuonna 2025”, visioi Blumhouse-pomo

Spawn 1997

29.06.2023 19:30 Muropaketin toimitus

Uusi Spawn-elokuva on ollut suunnitteilla pitkään. Nyt se on vihdoin siirtymässä tuotantoon saakka.

Blumhouse-pomo Jason Blum kommentoi uuden Spawn-elokuvan tilannetta Comic Bookin haastattelussa. Hänen mukaansa elokuva saattaisi valmistua elokuvateattereihin vuodelle 2025.

“Toiveet ovat sen suhteen korkealla, koska se on edelleen hyvin hyvin aktiivisesti kehitteillä. Tarvitaan vielä, että ystäväni käsikirjoittajat ja studiot saavat sovittua erimielisyytensä, ja että kirjoittajat palaavat töihin. Mutta meillä on huippujoukko työstämässä sitä ja toiveeni on, että saisimme sen elokuvateattereihin vuonna 2025. Tämä ei ole lupaus, mutta se on ennusteeni”, Blum kommentoi.

Blum ei ota haastattelussa kantaa siihen, missä määrin Todd McFarlane on mukana tulevassa Spawnissa, tai että onko elokuva kehitteillä edelleen McFarlanen alkuperäisen idean pohjalta.

Kun elokuvasta alettiin puhua vuonna 2016, pääosaan kaavailtiin Jamie Foxxia, jonka edelleen kerrotaan olevan kiinnitettynä rooliin.

Suunnitteilla on tehdä oikeasti aikuisille suunnattu, eli Yhdysvalloissa “kovan R:n” ikärajalla varustettu kauhuelokuva, eikä vuonna 1997 julkaistun elokuvan tapainen supersankariseikkailu.