Uusimmat

Olisiko kesän surkein elokuva sitten tässä? Varoitus: Älä katso pervoilukomedia The Happytime Murdersin traileria töissä – oikeastaan: älä katso sitä ollenkaan

14.08.2018 07:32 Muropaketin toimitus

Meet the Feebles ja Team America olivat oikein hauskoja tai ainakin… mielenkiintoisia nukkekomedioita aikuiskatsojille. Ensi viikolla elokuvateattereihin saapuva The Happytime Murders pyrkii samaan, mutta trailerien perusteella sen vitsit ovat aivan luokattoman huonoja.

Kukapa meistä ei olisi joskus leikkinyt, että Barbiella on hillitön ripuli tai että uninalle toikkaroi sängyllä tuhannen humalassa.

(Jos te ette ole, niin unohtakaa mitä juuri kirjoitimme. Emme mekään. Krhm.)

Lasten lelujen ja aikuisten maailman yhteennaittaminen voi olla hetkellisesti hauskaa hommaa, mutta eri asia on, kannattaako sen ympärille lähteä rakentamaan kokonaista elokuvaa. Tokko ainakaan, jos homman aikoo rakentaa vain alleviivattujen törkeyksien varaan.

Ja juuri näin The Happytime Murders on ilmeisesti tehty. Uusi traileri antaa elokuvasta vielä väsyneemmän ja tunkkaisemman kuvan kuin ensimmäinen mainosvideo. Ei voi kuin kummastella niitä Twitterin käyttäjiä, joiden kommentit on traileriin otettu mukaan.

Elokuva sijoittuu Los Angelesin laitamille, jossa nuket ja ihmiset elävät rinta rinnan. Kaksi erimielistä etsivää, toinen ihminen, toinen nukke, joutuvat työskentelemään yhdessä selvittääkseen kuka murhaa julmasti suositun ”The Happytime Gang” -nukkeshow’n entisiä tähtiä.

Pääosaa pervoilukomediassa esittää katsojakunnan kahtia jakava Ghostbusters-tähti Melissa McCarthy.