Uusimmat

On marraskuun 5. päivä ja sehän tarkoittaa, että tänään pitää katsoa yksi tietty elokuva – löytyy suoratoistona HBO Maxista

05.11.2022 08:46 Muropaketin toimitus

”Remember, remember the 5th of November / Gunpowder, treason and plot / I see no reason / Why gunpowder treason /  Should ever be forgot.”

Tänään on marraskuun viides päivä, ja perinteisesti se on päivä, jolloin ainakin intohimoisimmat V niin kuin verikoston (V for Vendetta) fanit katsovat vuoden 2006 filmatisoinnin Alan Mooren, David Lloydin ja Tony Wearen sarjakuvaklassikosta.

James McTeiguen ohjaama V niin kuin verikosto löytyy Suomessa suoratoistona HBO Maxista.

Elokuvan juonikuvaus ja traileri alla, s’il vous plaît.

Tulevaisuuden totalitaariseen Britanniaan sijoittuva V niin kuin verikosto kertoo tarinan lempeästä nuoresta naisesta nimeltään Evey (Natalie Portman), jonka pelastaa kuolemanvaarasta naamioitu mies (Hugo Weaving) joka tunnetaan vain nimellä ”V”. V on verrattoman karismaattinen ja ällistyttävän taitava taistelija ja huijari, joka käynnistää vallankumouksen kehottaessaan kansalaisia nousemaan tyranniaa ja sortoa vastaan. Kun Eveylle selviää totuus V:n salaperäisestä taustasta, hänelle selviää totuus myös hänestä itsestään – ja hänestä tuleekin V:n yllätysliittolainen kun tämä toteuttaa suunnitelmansa vapauden ja oikeuden palauttamiseksi julmaan ja korruptoituneeseen yhteiskuntaan.