Uusimmat

”Pelottaako pala puuvillaa noin paljon?” – Näyttelijä Matthew McConaugheylta suorat sanat kasvomaskien vastustajille

Kuva: Finnkino

02.06.2021 11:18 Muropaketin toimitus

Aikoinaan kasvomaskeja näki Suomen katukuvassa lähinnä aasialaisturisteilla, toista se on nykyään. Keskustelu maskien käytöstä on käynyt kuumana jo yli vuoden, ja tilanne on ihan vastaava myös Yhdysvalloissa.

Nyt Oscar-palkittu Matthew McConaughey on ottanut julkisesti kantaa koronarajoitusten ja eritoten kasvomaskien puolesta.

”Ihan oikeasti, äijä. En usko että oikeasti pelkäät jotain pientä puuvillaista juttua. En voi uskoa, että se oikeasti vie identiteettisi ja vapautesi. Tämä [kasvomaski] on pieni vaiva siitä, että saamme pitkän vapauden [koronasta]. Mikään tutkimus ei osoita, että kasvomaskit olisivat vahingollisia. Puhalletaan nyt kaikki yhteen hiileen tässä asiassa”, Interstellarista ja True Detectivestä tuttu näyttelijä kannusti YouTuben The Carlos Watson Show’ssa.

Kyseessä ei ollut suinkaan ensimmäinen kerta, kun Matthew McConaughey on puhunut koronarajoitusten puolesta. Jo huhtikuussa 2020 näyttelijä jakoi Instagramissa seuraavan videon.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) jakama julkaisu

Matthew McConaugheyn tuorein julkaistu projekti on viime vuonna USA:ssa esitetty Hank the Cowdog. Ääninäytteleminen jatkuu myös seuraavassa elokuvassa, joka on Sing-animaation ensi jouluksi julkaistava jatko-osa.