Uusimmat

Rebel Moon -tähti ei ottanut haukkuja kevyesti: ”Puolustan sitä elokuvaa loppuun asti”

Kuva: © Clay Enos / Netflix

05.03.2024 18:00 Muropaketin toimitus

Sofia Boutella esittää pääosaa Zack Snyderin ohjaamissa Rebel Moon -elokuvissa.

Zack Snyderin ensimmäinen Rebel Moon -elokuva julkaistiin Netflixissä viime vuoden lopussa. Toinen osa, Rebel Moon: Part Two – The Scargiver saa ensi-iltansa puolestaan huhtikuussa.

Rebel Moon: Part One – A Child of Fire ei saanut kriitikoilta kovinkaan innostunutta vastaanottoa. Esimerkiksi Muropaketin arvostelussa sille liikeni vain yksi ja puoli tähteä.

LUE MYÖS: Arvostelu | Rebel Moon on vielä pelättyäkin huonompi Star Wars -kopio Zack Snyderiltä

Pääosaa esittävä Sofia Boutella kertoo Vulturen haastattelussa elokuvan kritiikin vaikuttaneen häneen voimakkaasti.

“Luulin olevani valmis ottamaan iskut vastaan, mutta kun luin arvosteluja, se vaikutti minuun kovasti. Minusta tuntuu, että kannan elokuvaa kaikkien niiden puolesta jotka välittivät sen teosta ja se kosketti minua… He kaikki olivat pistäneet likoon niin paljon sydäntään, kyyneleitään ja hikeään tässä projektissa. On hankala nähdä jotain lytättynä siinä mittakaavassa. Olen edelleen ylpeä, että olen ollut osana sitä, ja jos Rebel Moonia ei tehdä koskaan lisää, se pysyy edelleen tärkeänä osana elämääni ja puolustan sitä loppuun saakka.”

Rebel Moon: Part One – A Child of Firen tuoreusprosentti Rotten Tomatoesissa on vain 21 % kriitikoiden puolella. Kovin häävi tulos ei ole myöskään taviskäyttäjien puolella, vain 58 %.

Kakkososa julkaistaan Netflixissä 19. huhtikuuta.