Uusimmat

Rendel 2:n kuvaukset alkavat pian – Supersankarielokuvan jatko-osassa ei suomea puhuta

06.08.2019 10:07 Muropaketin toimitus

Vaikka parin vuoden takaisesta Rendelistä ei tullut Suomessa toivotun kaltaista hittiä, keräsi leffa kansainvälisesti sen verran kiinnostusta, että jatko-osa toteutuu.

Rendel 2:n kuvaukset käynnistyvät Kainuussa syyskuun alussa. Tällä kertaa luvassa on puhtaasti englanninkielinen elokuva – alkuperäisessä toimintatrillerissä kieli oli vielä pitkälti suomi.

Kris Gummerus jatkaa Rendelin nimiosassa. Pääpahista eli Smiley-nimistä hahmoa on palkattu esittämään englantilainen Sean Cronin. Hänet on nähty sivurooleissa muun muassa elokuvissa Mission: Impossible – Rogue Nation, Ihmeotukset ja niiden olinpaikat, Harry Potter ja salaisuuksien kammio sekä 007 – Kun maailma ei riitä.

Muita ulkomaisnimiä elokuvan näyttelijäkaartissa ovat australialainen Kaitlyn Boyé ja englantilainen Jonah Paull. Suomalaisia kiinnityksiä ovat mm. Tero Salenius ja Minna Nevanoja.

Loput näyttelijät on luvattu julkaista lähiaikoina.

”Tottakai olen hemmetin innoissani päästä tekemään töitä tämän porukan kanssa! On ollut mielenkiintoista ja hauskaa luoda uusia hahmoja uusien ihmisten kanssa. Se että voidaan luoda hyvä supersankaritarina, niin tarvitaan paha pahis ja Sean on siihen kuin nakutettu. Smileyn hahmoa on rakennettu pitkään ja kun saimme Seanin mukaan, niin palaset loksahti kivasti paikalleen. Tästä tulee hauskaa”, hehkuttaa ohjaajaksi palaava Jesse Haaja

Rendel 2:n on käsikirjoittanut Pekka Lehtosaari. Tuottajina toimivat mm. Miika J. Norvanto, Timo Puustinen ja Michael Hall.