Uusimmat

Ryhmä Hau: Mahtielokuvan voi katsoa kotona ensi viikolla, mutta vasta ensi vuonna se tulee suoratoistopalveluun

Kuva: © Paramount Pictures

30.11.2023 08:12 Muropaketin toimitus

Suomen elokuvateattereissa jo noin 110 000 katsojaa kerännyt Ryhmä Hau: Mahtielokuva tulee kotiteattereihin ensi viikolla.

Ryhmä Hau: Mahtielokuvan digitaalinen myyntiversio julkaistaan Suomessa tiistaina 5. joulukuuta. Vuokraversio lienee luvassa vielä ennen joulua, joskin sen julkaisupäivä on vielä vahvistamatta.

Kuukausimaksulliseen suoratoistopalveluun Mahtielokuvaa saadaan odottaa pidempään:

SkyShowtime vahvisti keskiviikkona Ryhmä Haun uusimman seikkailun saapuvan palveluun vuoden 2024 aikana. Tarkkaa julkaisupäivää ei ole tosin vielä vahvistettu.

Ryhmä Hau: Mahtielokuva heittää nelijalkaiset sankarit supersankareiden maailmaan seuraavasti:

”Kun maaginen meteoriitti iskeytyy Jännälään, se antaa Ryhmä Haun pennuille supervoimat, jotka muuttavat ne MAHTIPENNUIKSI! Ryhmän pienimmälle jäsenelle, Kajalle, uudet voimat ovat toteen käynyt unelma. Asiat ottavat kuitenkin ikävän käänteen, kun pentujen arkkivihollinen, Hanttinen, vapautuu vankilasta ja lyöttäytyy yhteen hullun tiedemiehen kanssa. Kaksikon aikeena on varastaa supervoimat itselleen. Jännälän kohtalon ollessa vaakalaudalla Mahtipentujen on pysäytettävä viholliskaksikko ennen kuin on liian myöhäistä. Ja Kajan on opittava, että kaikkein pieninkin pentu voi saada aikaan suuria.”