Uusimmat

Jäikö Ryhmä Hau -elokuva näkemättä? Nelonen esittää hittianimaation viikonloppuna hyvään aikaan

Kuva: © Paramount Pictures

08.12.2023 09:39 Muropaketin toimitus

Vuoden 2021 Ryhmä Hau -elokuva esitettiin itsenäisyyspäivänä Nelosella, mutta niin varhain (kello 8.20), että animaatiohitti saattoi mennä ainakin iltavirkuilta sivu suun.

Huomenna on luvassa uusi yritys inhimillisempään aikaan: Nelonen uusii Ryhmä Hau -elokuvan lauantaina 9. joulukuuta kello 13.20.

Elokuva on dubattu suomeksi, ja sen ikärajasuositus oli elokuvateattereissa K7, eli meno on hieman hurjempaa kuin sarjassa. Veri ei kuitenkaan lennä tai koirat nylkytä Rikun kinttua, joten ainakin aikuisen valvonnassa Ryhmä Hau -elokuva sopinee myös alle kouluikäisille.

Ryhmä Hau -elokuvan kuvaus kuuluu seuraavasti:

”Ryhmä Hau on täydessä vauhdissa! Kun heidän kilpailijansa Hanttinen pääsee Jännälän pormestariksi, siitä ei hyvää seuraa, ja Rikun ja sankaripentujen on kiidettävä kaupunkiin. Yksi pennuista joutuu kohtaamaan menneisyytensä, ja avuksi saadaan etevä mäyräkoira Lilli. Uudet huikeat vekottimet ja välineet mukanaan Ryhmä Hau lähtee pelastamaan kaupunkia täystuholta.”

Ryhmä Hau -elokuva löytyy myös Ruutu-palvelusta. Tänä syksynä ilmestynyt jatko-osa Ryhmä Hau: Mahtielokuva on toistaiseksi saatavilla vain digitaalisena myyntiversiona. Vuokralle elokuva tulee ensi viikolla ja SkyShowtime-palveluun vuoden 2024 aikana.