Uusimmat

Scifi-hitti Snowpiercer löysi uuden kodin ja nyt sarjan neljäs kausi on varmistettu

15.03.2024 13:35 Muropaketin toimitus

Snowpiercer saa kuin saakin vielä neljännen tuotantokauden.

Yhdysvalloissa alun perin TNT:n julkaisema Snowpiercer-sarja sai kirveestä kolmannen tuotantokauden jälkeen. Nyt sarjalle on kuitenkin löytynyt uusi koti AMC:ltä, uutisoi Variety.

Snowpiercer oli alun perinkin suunniteltu neljän kauden mittaiseksi, mutta Warner Bros. Discoveryn omistama TNT päätti leikata menoja ja jättää viimeisen kauden tekemättä. Tuotannosta vastaava Tomorrow Studios ryhtyi tuon jälkeen etsimään sarjalle uutta ostajaa.

Uutisen mukaan Snowpiercerin neljättä kautta voidaan odotella Yhdysvalloissa televisiohin AMC:llä ja AMC+:ssa vuoden 2025 alussa.

Suomessa sarjan kolme kautta ovat olleet katsottavissa Netflixissä. Vielä ei ole tietoa, miten sarjan jatkon käy Yhdysvaltain ulkopuolella.

Snowpiercer-sarja pohjautuu samannimiseen, vuonna 2013 julkaistuun elokuvaan sekä sen pohjana olleeseen, Jacques Lobin ja Jean-Marc Rochetten alkuperäissarjakuvaan. Keskeisiä rooleja sarjassa ovat esittäneet Daveed Diggs, Jennifer Connelly,  Sean Bean, Rowan Blanchard, Alison Wright, Mickey Sumner, Iddo Goldberg, Katie McGuinness, Lena Hall, Sam Otto, Chelsea Harris, Mike O’Malley, Roberto Urbina ja Sheila Vand.

Neljännellä kaudella mukaan liittyvät lisäksi Clark Gregg ja Michael Aronov.

Päivitetty 16.3.2024: Korjattu kirjoitusvirhe sarjan nimestä.