Uusimmat

“Se rooli on Brandon Leen” – The Crow -tähti Ernie Hudson ei todellakaan aio katsoa uutta versiota

Kuva: © Lionsgate

23.05.2024 17:00 Muropaketin toimitus

Uusi The Crow saa ensi-iltansa 23. elokuuta. Pääosaa siinä esittää Bill Skarsgård (kuvassa).

James O’Barrin luomaan sarjakuvahahmoon pohjautuva The Crow tulee tänä vuonna valkokankaille uutena, Bill Skarsgårdin näköisenä versiona. Monelle hahmon fanille ainoa oikea versio on kuitenkin vuonna 1994 julkaistu elokuva, jossa pääosaa esittää kuvausten aikana traagisesti kuollut Brandon Lee.

Vuoden 1994 elokuvassa keskeistä sivuosaa esittänyt Ernie Hudson kommentoi uutta elokuvaa Total Filmin haastattelussa.

“Minulle Brandon oli The Crow. Pidän Jamesista [O’Barr], hän on hyvä ystäväni, ja olen iloinen siitä, että franchise jatkaa kulkuaan, mutta Eric Draven, se on Brandon, ja mielestäni he nyt yrittävät pohjata tämän tuohon hahmoon”, Hudson kommentoi.

Hudson kertoo Leen kuoleman olleen hänelle elokuvaa tehdessä erittäin kova pala ja hän on vasta nyt 30 vuotta myöhemmin pystynyt katsomaan The Crow’n uudestaan.

“Toivotan heille onnea, mutta minulla itselläni ei ole mitään halua katsoa uutta elokuvaa. Siihen liittyy liikaa tunteita.”

Uuden The Crow’n ohjaa Rupert Sanders ja käsikirjoituksesta vastaavat Zach Baylin ja William Schneider. Pääosaa esittävän Skarsgårdin lisäksi mukana nähdään muun muassa FKA twigs, Danny Huston ja Laura Birn.

Tarkkaa julkaisupäivää Suomessa ei ole vielä tiedossa.