Uusimmat

”Seksikohtaukset eivät enää kiinnosta katsojia”, väitti Suomen johtava sanomalehti – kysyimme asiaa suoraan leffaharrastajilta, ja nyt on pakko olla eri mieltä

Nymphomaniac (2014) Kuva: Nordisk Film

04.01.2024 08:55 Muropaketin toimitus

Kysyimme eilen Muropaketin lukijoilta, katsovatko he elokuvien seksikohtauksia mielellään vai pitäisikö ne siivota pois.

Gallup on yhä käynnissä, mutta reilun tuhannen vastauksen jälkeen on hyvät vilkaista, miten vastaukset ovat jakautuneet.

Ja selvä homma on, että seksikohtaukset kelpaavat nykytrendin ja Helsingin Sanomien jutun vastaisesti edelleen, kunhan ne on toteutettu hyvin ja ovat tarinan kannalta perusteltu. Tämä vastausvaihtoehto on nimittäin kerännyt 49 prosenttia eli lähes puolet kaikista vastauksista.

27 prosenttia vastanneista on kertonut katsovansa näyttelijöiden esittämiä petipuuhia mielellään, ja 24 prosenttia vastaajista on puolestaan ollut sitä mieltä, että seksikohtaukset voisi siivota elokuvista kokonaan pois.

Muropaketin gallup ei edellytä kirjautumista ja näin ollen sama ihminen voi halutessaan vastata siihen useamman kerran. Virhemarginaali on siis melkoinen ja tuloksia kannattaa pitää vain suuntaa-antavina.

Oman äänen pääsee antamaan täällä:

Gallup | Katsotko seksikohtauksia mielelläsi vai pitäisikö ne siivota elokuvista pois?