Uusimmat

Selitetty: Tämän takia klassinen Star Wars -pahis jäi pois Han Solon omasta elokuvasta

11.06.2018 07:00 Muropaketin toimitus

Solo: A Star Wars Storyssa nähtiin yksi klassinen Star Wars -pahis, mutta toista jäätiin kaipaamaan. Nyt on selitetty, miksi.

Varoitus! Lue eteenpäin vain jos olet jo Solo: A Star Wars Storyn nähnyt.

Moni Star Wars -fani yllättyi positiivisesti, kun Phantom Menacesta tuttu Darth Maul piipahti cameon verran Ron Howardin ohjaamassa Solo: A Star Wars Storyssa. Vastavuoroisesti pettymys oli suuri, kun Han Sololle aikaisemmissa Star Warseissa harmia aiheuttanut Jabba The Hutt ei ollutkaan mahtunut elokuvan tarinaan mukaan.

Nyt Howard on antanut Empire-lehden haastattelussa oman selityksensä sille, miksi Jabba jäi odottamaan Sololle pedattua jatko-osaa.

”Jabba oli kyllä listalla, mutta käsikrijoittajat tiesivät etteivät he halunneet lähteä viemään tarinaa siihen suuntaan, koska se olisi ollut tavallaan hassua ja ehkä pedannut jatko-osaa vähän liiankin ilmiselvästi”.

Ikävä kyllä tällä hetkellä vaikuttaa vahvasti siltä, ettei maalailtua jatko-osaa tulla koskaan tekemään. Ron Howardin ohjaama Solo: A Star Wars Story kun tulee tällä tietoa olemaan historian ensimmäinen tappiollinen Star Wars -elokuva. Toisaalta Disneyn ja Lucasfilmin tehtaillessa uusia Star Warseja vuosittaisella julkaisuaikataululla, on Jabba The Huttin paluu jossain yhteydessä todennäköisesti vain ajan kysymys.