Uusimmat

Seuraava Jurassic World -elokuva löysi ohjaajan Star Warsista

Kuva: © 2022 Universal Studios and Amblin Entertainment

21.02.2024 14:30 Muropaketin toimitus

Gareth Edwards ohjaa seuraavan Jurassic World -elokuvan.

Universal on päättänyt vauhdittaa seuraavan Jurassic World -elokuvan tekoa, sillä sen julkaisupäiväksi on merkitty 2. heinäkuuta 2025. The Hollywood Reporter uutisoi, että elokuvalle on nyt löydetty myös ohjaaja.

Jurassic World 4:n ohjaa Gareth Edwards, joka tunnetaan muun muassa Star Wars -elokuvasta Rogue One sekä Godzillasta (2014) ja viimeisimpänä scifileffasta The Creator.

Alkukuusta uuden Jurassic Worldin ohjaksiin keskusteluja kävi hetken aikaa David Leitch, mutta kiireellisen aikataulun vuoksi ohjaajaksi päätettiin ottaa uutisen mukaan joku, joka saa pidettyä homman napakasti hanskassa.

Käsikirjoituksesta vastaa David Koepp, joka on kirjoittanut muun muassa kaksi ensimmäistä Steven Spielbergin Jurassic Park -elokuvaa.

Ensimmäinen Jurassic World -elokuva julkaistiin vuonna 2015. Sitä ovat tähän mennessä seuranneet Jurassic World: Fallen Kingdom (2018) ja Jurassic World Dominion (2022). Suoratoistossa kaikki kolme löytyvät tällä hetkellä vain Viaplaysta. Ensimmäinen ja toinen elokuva ovat katsottavissa myös Netflixistä ja SkyShowtimesta, ja ensimmäinen löytyy lisäksi Prime Videosta.