Uusimmat

Shaun of the Dead, Hot Fuzz vai The World’s End? Simon Pegg paljasti oma suosikkinsa Cornetto-trilogiasta

Kuva: © Universal Pictures

04.08.2023 14:00 Muropaketin toimitus

Simon Pegg, Nick Frost ja ohjaaja Edgar Wright tekivät Cornetto-trilogiana tunnetun elokuvasarjan, joka huipentui vuonna 2013 scifikomediaan The World’s End.

Simon Pegg näyttelee parhaillaan elokuvateattereissa pyörivässä Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1 -elokuvassa. Näyttelijä tunnetaan kuitenkin myös yhdessä ohjaaja Edgar Wrightin kanssa tehdystä elokuvakolmikosta, jota kutsutaan tuttavallisesti nimellä Cornetto-trilogia.

Trilogia kattaa elokuvat Shaun of the Dead, Hot Fuzz ja The World’s End, eikä niillä ole tekijöiden lisäksi mitään muuta yhteistä kuin se, että niissä jossakin vaiheessa vilahtaa Cornetto-jäätelö.

Discussing Filmin haastattelussa Pegg paljastaa tuosta kolmikosta oman suosikkinsa.

“Oma suosikkini Cornetto-trilogiasta on The World’s End, koska se on vähiten yleisöystävällinen. Se on noista kolmesta synkin ja haastavin, ja rakastan ideaa, missä laitetaan katsojat tuntemaan itsensä vähän epämukavaksi, etteivät he tuudittaudu liiaksi kotoiseen tuttuuteen”, Pegg selittää.

Hän myös paljastaa, että heillä on Wrightin kanssa jälleen uusi elokuva suunnitteilla.

Shaun of the Deadia ei tällä hetkellä löydy mistään suomalaisesta suoratoistopalvelusta. Hot Fuzz on katsottavissa Elisa Viihde Viaplaysta ja The World’s End Prime Videosta.