Uusimmat

Sisu-elokuvan suomalaisjuliste on nyt julkaistu: verinen Jorma Tommila on valmis lahtaamaan natseja Lapin erämaassa

16.11.2022 12:00 Muropaketin toimitus

Sisu

Muropaketti julkaisee ensimmäisenä Jalmari Helanderin ohjaaman Sisu-elokuvan kotimaisen julisteen. Samalla näytille pistetään myös uusi kohtauskuva odotetusta toimintaseikkailusta.

Sisun uudessa kohtauskuvassa tankin päällä poseeraavat elokuvan näyttelijöistä Jack Doolan ja Aksel Hennie. Sotakoneen sisältä kurkistaa ohjaaja Jalmari Helanderin luottonäyttelijä Onni Tommilan otsa.

Sisu

Maailmalla jo reippaasti kehuja kerännyt Sisu saa ensi-iltansa Suomessa perjantaina 27. tammikuuta 2023, ja sen ikäraja tulee olemaan elokuvan väkivaltaisen kuvaston takia K16.

Virallinen juonikuvaus kertoo, mistä Lappiin sijoittuvassa elokuvassa on kyse:

Syvällä Lapin erämaassa Aatami Korpi (Jorma Tommila) etsii kultaa. Ajoittain pommikoneiden ylilento ja etäiset sodan äänet kuuluvat kirkkaina syysöinä. Viimein raskas työ palkitaan ja kultapöly vaskoolissa kasvaa kultakimpaleiksi, Aatami lähtee viemään kulta-aarrettaan lähimpään kaupunkiin. Kun Aatamia vastaan rymistelee SS Obersturmführer Bruno Helldorfin (Aksel Hennie) johtama kolmekymmentä henkinen natsituhopartio, alkaa henkeäsalpaava ja kullanhimoinen takaa-ajo läpi tuhotun ja miinoitetun Lapin erämaan.

Sisun traileria ei ole vielä julkaistu, mutta ensi-illan lähestyessä hyvää kyytiä, sitä tuskin tarvitsee enää kovin kauaa odottaa…

LUE LISÄÄ: Sisu-elokuva – Kaikki jutut Jalmari Helanderin uudesta toimintaleffasta