Uusimmat

Sony-studio yllätti: Spider-Manin elävältä haudannut ja sitten itsemurhan tehnyt venäläinen superpahis on saamassa oman elokuvan

05.08.2018 11:16 Muropaketin toimitus

Hämähäkkimiehen verivihollinen – ja satunnainen liittolainen – Venom saa oman elokuvansa lokakuussa. Symbioottimonsterin lisäksi myös muut Spider-Man-konnat ovat pääsemässä valkokankaalle.

Collider-sivuston mukaan Sony Pictures on palkannut The Equalizer 2:sta tutun Richard Wenkin käsikirjoittamaan Kravenin oman elokuvan. Homma on siis vielä aivan alkutekijöissään, eikä elokuvan sisällöstä ole liikkunut edes varteenotettavia huhuja.

Venäläissyntyinen Kraven the Hunter on yksi Spider-Manin vanhimmista vastustajista. Stan Lee ja hiljattain edesmennyt Steve Ditko loivat mestarisaalistajan jo vuonna 1964.

Ehdottomasti tunnetuin Kraven-tarina on Suomen Hämähäkkimies-lehdessä syksyllä 1990 julkaistu Kraven’s Last Hunt, jossa Kraven alias Sergei Kravinoff hautasi Hämähäkkimiehen elävältä ja otti hänen paikkansa New Yorkin kaduilla.

Tarinan lopuksi Kraven ampui päänsä haulikolla tohjoksi, mutta tämä käänne mitätöitiin myöhemmissä lehdissä.

Kravenin näyttelijästä ei ole vielä tietoa. Deadpoolissa Kolossia esittänyt Stefan Kapičić on jo ilmoittanut haluavansa rooliin, mutta todennäköisesti rooli menee jollekin tunnetummalle tähdelle – kuten vaikkapa Jeffrey Dean Morganille…?