Uusimmat

Steven Spielbergin vuoden 2018 tieteiselokuva saa jatkoa, mutta ohjaaja menee vaihtoon

Kuva: Warner Bros. Pictures

13.03.2024 10:41 Muropaketin toimitus

Ernest Clinen hittiromaaniin pohjautunut Ready Player One ei ollut miljardiluokan hitti, mutta Warner Bros. oli sen verran tyytyväinen reilun 600 miljoonan dollarin lipunmyyntiin, että jatkoa on luvassa.

Ensimmäisen Ready Player Onen ohjannut Steven Spielberg on vahvistanut Showbiz411:n haastattelussa, ettei hän jatka ohjaajana jatko-osan kohdalla. Ihan oman onnensa nojaan ei legendaarinen ohjaaja kuitenkaan leffaa jätä; Spielberg on mukana Ready Player One 2:n tekemisessä tuottajana.

Uutta ohjaajaa ei ole paljastettu vielä, eikä elokuvan tuotanto ole muutenkaan ilmeisesti vielä ihan järin pitkällä.

Tye Sheridanin, Olivia Cooken ja Ben Mendelsohnin tähdittämän Ready Player Onen juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Vuonna 2045 todellinen maailma on karu paikka. Wade Watts (Tye Sheridan) tuntee todella elävänsä vain paetessaan OASISiin, moderniin virtuaaliseen universumiin, jossa valtaosa ihmiskunnasta viettää päivänsä. OASISissa voit mennä minne vain, tehdä mitä vain ja olla kuka vain – rajana on vain oma mielikuvituksesi. OASISin loi nerokas, mutta omalaatuinen James Halliday (Mark Rylance), joka jätti koko suunnattoman omaisuutensa ja OASISin täyden hallinnan suunnittelemansa kolmiosaisen kilpailun voittajalle. Kun Wade selvittää ensimmäisen haasteen todellisuuden rajoja rikkovassa aarteenetsinnässä, hän ja hänen ystävänsä – niin kutsutut Yläviitoset – heittäytyvät universumiin täynnä mysteereitä ja vaaroja pelastaakseen OASISin.”

Ready Player One löytyy suoratoistona HBO Maxista ja Viaplaysta.