Uusimmat

Suosittu Ryhmä Hau -elokuva esitetään tv:ssä itsenäisyyspäivänä – hereillä kannattaa olla ajoissa

Kuva: © Paramount Pictures

05.12.2023 07:30 Muropaketin toimitus

Suomen elokuvateattereissa yli 115 000 katsojaa kerännyt ja alkuvuodesta Netflixin kestohitiksi kehittynyt Ryhmä Hau -elokuva nähdään Suomen televisiossa itsenäisyyspäivän aamussa.

Nelonen esittää Ryhmä Hau -elokuvan (Paw Patrol: The Movie, 2021) suomeksi dubatun version itsenäisyyspäivänä eli huomenna 6. joulukuuta kello 8.25. Animaatioseikkailu uusitaan lauantaina 9. joulukuuta kello 13.20. Lisäksi Ryhmä Hau -elokuva on katsottavissa suoratoistona Ruutu-palvelusta.

Elokuvateattereissa K7-ikärajan saaneen Ryhmä Hau -elokuvan juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Ryhmä Hau on vauhdissa! Joukon suurimmasta vastustajasta, pormestari Hanttisesta tulee läheisen Jännälän kaupunginjohtaja, ja hän ryhtyy heti aiheuttamaan ikävyyksiä. Rikun ja sankaripentujen on matkustettava Jännälahdesta kaupunkiin uusiin haasteisiin. Yksi pennuista joutuu kohtamaan menneisyytensä, ja koko tiimi saa uuden apurin etevästä mäyräkoira Lillistä. Pennut varustautuvat uusilla huikeilla laitteilla ja vekottimilla ja lähtevät pelastamaan Jännälän kaupungin asukkaat!”

Ryhmä Hau -elokuvan jatko-osa Ryhmä Hau: Mahtielokuva (Paw Patrol: The Mighty Movie, 2023) julkaistaan digitaalisena myyntiversiona tänään. Leffa pyörii edelleen myös valkokankailla.