Uusimmat

Tänä syksynä alkaa kaksi uutta Star Wars -sarjaa – Ja vaikka ähky uhkaisikin jo, 21.9.2022 kannattaa merkata kalenteriin

12.09.2022 08:45 Muropaketin toimitus

Viikonloppuna järjestetyssä D23-tapahtumassa esiteltiin Disney+:n tulevia Star Wars -julkaisuja.

Ensi vuoden alussa julkaistavan The Mandalorianin kolmannen tuotantokauden trailerin lisäksi D23:ssa esiteltiin kahta muutakin Star Wars -uutuutta.

Rogue Onen (2016) esiosana toimiva Andor saapuu Disney+:aan syyskuun 21. päivä kolmen jakson voimin. Kaikkiaan jaksoja on luvassa 12 kappaletta, eikä tarjonta siihen jää; Andorille on jo vahvistettu toinen tuotantokausi, joka sijoittuu aikaan hieman ennen Rogue Onen tapahtumia.

Andorin on kerrottu olevan suunnattu enemmän aikuiskatsojille kuin lapsille ja teineille, ja sen voi kyllä traileristakin aistia.

Toinen syksyn Star Wars -uutuus on animaatioantologiasarja Tales of the Jedi, jonka jaksot saapuvat Disney+:aan kerralla 26. lokakuuta. Kuusiosainen sarja seuraa nimensä mukaisesti maineikkaiden jedien edesottamuksia. Valokeilassa viihtyy ensimmäisellä tuotantokaudella etenkin Anakin Skywalkerin entinen padawan eli Ahsoka Tano, joka saa oman sarjansa Disney+:ssa ensi vuonna. Myös kreivi Dookulla on iso osa Tales of the Jedissä.