Uusimmat

Tänään tv:ssä: Paljasta pintaa ja runsaasti väkivaltaa tarjoava sarjisfilmatisointi – Oli kova hitti vuonna 2005, mutta jatko-osan kohdalla homma meni pahasti reisille

15.04.2020 10:24 Muropaketin toimitus

Paramount Network esittää tänään kello 22.00 ensimmäisen filmatisoinnin Frank Millerin Sin City -sarjakuvista.

Vuonna 2005 valmistunut Sin City oli hitti siinä mielessä, että elokuva keräsi kohderyhmältään kehuja ja onnistui 40 miljoonan dollarin budjetilla pääsemään 160 miljoonan dollarin lipunmyyntiin.

Suomessa Sin City keräsi melkein 100 000 katsojaa.

Clive Owenin, Bruce Willisin, Brittany Murphyn, Elijah Woodin, Jessica Alban, Mickey Rourken ja Rosario Dawsonin tähdittämälle elokuvalle alettiin pikaisesti tehdä jatko-osaa, jonka rooleihin kaavailtiin mm. Angelina Jolieta ja Johnny Deppiä.

LUE MYÖS: Viskiä, vaaroja ja vamppeja! Katsaus Frank Millerin uraan ja Sin City -sarjakuvaan

Seuraavan Sin Cityn tekeminen venyi kuitenkin pahasti ja suunnitelmat menivät uuteen uskoon moneen kertaan. Kun Sin City: A Dame to Kill For sitten lopulta valmistui vuonna 2014, ei se kiinnostanut enää yleisöä. Maailmanlaajuinen lipunmyynti jäi alle 40 miljoonan dollarin, mikä oli tuntuvasti vähemmän kuin elokuvan 65 miljoonan dollarin budjetti.

Suomessa Sin Cityn jatkon kävi katsomassa vain reilut 34 000 ihmistä.

Sin City: A Dame to Kill Forin ensi-illan jälkeen julkisuuteen nousivat huhut Sin City -sarjasta, mutta ainakaan toistaiseksi moinen ei ole tuotantoon siirtynyt.