Uusimmat

Tänään tv:ssä: Tom Cruisen elokuva, jonka kuvaustauolla näyttelijä meinasi saada selkäsaunan irlantilaisen pubin papparaiselta

29.01.2020 06:59 Muropaketin toimitus

Frii-kanavan keskiviikkoillan elokuvana nähdään Tom Cruisen ja Nicole Kidmanin tähdittämä Kaukainen maa vuodelta 1992.

Ron Howardin ohjaamassa Kaukaisessa maassa (Far and Away) ”nuori ja osaton torppari Joseph (Tom Cruise) ja maanomistajan määrätietoinen tytär Shannon (Nicole Kidman) karkaavat 1800-luvun lopun Irlannista Amerikkaan onneaan etsimään. Matka Oklahomaan on pitkä ja kivinen, mutta unelma omasta maatilkusta elää. Kun maailma näyttää kovat kasvonsa, nuorten tiet eroavat. Kumpi saa unelmiensa maatilkun joenrannasta?”

Kaukainen maa alkaa Friillä kello 21.00, ja loppuu kello 23.55.

Viime vuonna irlantilainen poliitikko Michael Healy-Rae paljasti Tom Cruiselle käyneen melkein ikävästi Kaukaisen maan kuvaustauolla. Marraskuussa 2019 kerroimme Muropaketissa seuraavaa:

The Guardianin mukaan irlantilainen poliitikko Michael Healy-Rae on muistellut tv-ohjelmassa vuonna 1991 Irlannissa kuvattua elokuvaa Far and Away, ja sen tiimoilta paikallisessa pubissa tapahtunutta, hurjalta kuulostavaa välikohtausta. Healy-Raen suku omistaa Kerryssä sijaitsevan pubin, johon Ron Howardin ohjaaman elokuvan pääosaa esittänyt Tom Cruise sekä vastanäyttelijänsä ja silloinen vaimonsa, Nicole Kidman, tulivat käymään.

Cruise ja Kidman tilasivat kokikset, mutta sen jälkeen baarimikko joutui lähtemään takahuoneeseen asioille. Samalla baaritiskillä istui Guinnessinsa ääressä vanha mies kävelykeppi pöydällä edessään.

“Kun baarimikko oli poistunut, jenkki kurkotti tiskin taakse. Iäkäs mies hyppäsi ylös, nappasi keppinsä ja yritti lyödä häntä [Cruisea] sillä käteen. Mies ei ihan osunut ja kuului vain kauhea pamaus, kun keppi osui pöytään aivan jenkin käden vieressä”, hän kertoo.

Cruise kertoi kumartuneensa vain ottamaan lisää jäitä, mutta papparainen oli luullut hänen yrittävän varastaa baarimikon tupakat. Oletettavasti hän ei myöskään tiennyt, että tämä ”jenkki” oli nimekäs elokuvatähti.

Tom Cruise ei tiettävästi ole välikohtausta julkaisuudessa kommentoinut.