Tom Cruisen menneisyydestä paljastui hurja kertomus: Mission: Impossible -tähden käsi melkein murrettiin irkkupubissa tapahtuneen väärinkäsityksen takia

16.11.2019 10:00 | Muropaketin toimitus

Vuonna 1991 elokuvan Far and Away kuvauksissa Irlannissa Tom Cruisea luultiin varkaaksi.

The Guardianin mukaan irlantilainen poliitikko Michael Healy-Rae on muistellut tv-ohjelmassa vuonna 1991 Irlannissa kuvattua elokuvaa Far and Away, ja sen tiimoilta paikallisessa pubissa tapahtunutta, hurjalta kuulostavaa välikohtausta. Healy-Raen suku omistaa Kerryssä sijaitsevan pubin, johon Ron Howardin ohjaaman elokuvan pääosaa esittänyt Tom Cruise sekä vastanäyttelijänsä ja silloinen vaimonsa, Nicole Kidman, tulivat käymään.

Cruise ja Kidman tilasivat kokikset, mutta sen jälkeen baarimikko joutui lähtemään takahuoneeseen asioille. Samalla baaritiskillä istui Guinnessinsa ääressä vanha mies kävelykeppi pöydällä edessään.

“Kun baarimikko oli poistunut, jenkki kurkotti tiskin taakse. Iäkäs mies hyppäsi ylös, nappasi keppinsä ja yritti lyödä häntä [Cruisea] sillä käteen. Mies ei ihan osunut ja kuului vain kauhea pamaus, kun keppi osui pöytään aivan jenkin käden vieressä”, hän kertoo.

Cruise kertoi kumartuneensa vain ottamaan lisää jäitä, mutta papparainen oli luullut hänen yrittävän varastaa baarimikon tupakat. Oletettavasti hän ei myöskään tiennyt, että tämä ”jenkki” oli nimekäs elokuvatähti.

Kuva elokuvasta Far and Away (1991)

Muropaketin uusimmat