Uusimmat

The Fifth Element -ohjaaja Luc Bessonin uusi elokuva julkaistaan ensi syksynä

Kuva: Scanbox

02.03.2023 17:55 Muropaketin toimitus

Luc Bessonin uusi elokuva on nimeltään DogMan.

Elokuvista Nikita, Leon ja The Fifth Element tunnettu ohjaaja Luc Besson palaa Varietyn uutisen mukaan juurilleen tulevassa elokuvassaan. Bessonin tuleva elokuva DogMan on huhujen mukaan lähempänä ohjaajan uran alkupään tuotantoa, joka tunnetaan hahmovetoisempana ja synkempänä.

Besson ei ole tehnyt uutta elokuvaa neljään vuoteen, joten DogMan on odotettu uutuus. Uutisen mukaan sen julkaisua tähtäillään ensi syksylle jonkin maailman laatufestivaalin avaajana.

Bessonin avaruusooppera The Fifth Element sai aikoinaan ensiesityksensä Cannesin elokuvajuhlien avauselokuvana.

DogManin pääosaa esittää Caleb Landry Jones ja elokuva kertoo hänen esittämästään Douglasista, jota on lapsena pahoinpidelty ja heitetty sen jälkeen koirille. Koirat eivät kuitenkaan hyökänneet hänen kimppuunsa, vaan niistä tuli hänen ystäviään. Tarinassa Douglas pyrkii parantamaan lapsuuden arpensa ja löytämään oman tiensä elämässä.

Elokuvasta ei ole vielä tarjolla julkista traileria vaikka sellainen on jo näytetty yleisölle Berliinin elokuvafestivaaleilla.

Suomen suoratoistossa Léon löytyy tällä hetkellä Netflixistä, Prime Videosta, Elisa Viihde Viaplaysta ja C Moresta, The Fifth Element Prime Videosta, Elisa Viihde Viaplaysta, Ruudusta ja C Moresta, ja Tyttö nimeltä Nikita puolestaan Prime Videosta ja C Moresta.