Uusimmat

The Marvelsin voi nyt katsoa kotona, mutta viisainta on vielä odottaa, vaikka olisi kuinka iso Marvel-fani

Brie Larsonin Captain Marvel elokuvassa The Marvels © MARVEL.

16.01.2024 10:00 Muropaketin toimitus

Marvel Studiosin uusimman elokuva, The Marvelsin, voi nyt katsoa kotona, mutta ainoastaan digitaalisena myyntiversiona. 

Vaikka The Marvelsin voi nyt lunastaa omakseen Apple TV.stä, SF Anytimesta,  Viaplaysta ja muista alan palveluista noin 15-20 eurolla, lienee viisainta vielä suitsia katseluintoaan. Huomattavasti edullisempi vuokraversio kun seuraa perässä 13. helmikuuta, ja on vain ajan kysymys, milloin pahasti flopannut supersankariseikkailu saapuu Disney+:aan palvelun kuukausitilaajien katsottavaksi.

Ja sanotaan nyt ihan suoraan:

Vaikka pidimme The Marvelsista enemmän kuin moni muu media, ei se ole elokuva, jonka haluaisi katsoa useamman kerran.

Arvostelu | The Marvels ei Marvel Studiosia pelasta, mutta suunta on sentään oikea

Keskeisimpiä hahmoja Nia DaCostan ohjaamassa The Marvelsissa esittävät Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Samuel L. Jackson, Zawe Ashton ja Seo-Jun Park.

Juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

Marvel Studiosin elokuvassa The Marvels Carol Danvers eli Captain Marvel on napannut identiteettinsä takaisin tyrannisen krii-rodun hallusta ja saanut kostonsa Supreme Intelligencelle. Huomaamattaan hän tulee kuitenkin järkyttäneeksi universumin tasapainoa ja saa kantaa sen seuraukset. Tutkiessaan poikkeuksellista madonreikää, jolla on yhteys erääseen krii-kapinalliseen, hänen sekä Jersey Cityn superfanin Kamala Khanin eli Ms. Marvelin sekä Carolin etääntyneen sukulaistytön ja nykyisin SABER-astronauttina toimivan kapteeni Monica Rambeaun voimat sotkeutuvat keskenään. Tämän kohtalon yhteen heittämän kolmikon on muodostettava tiimi ja opittava puhaltamaan yhteen hiileen pelastaakseen universumin ryhmänä nimeltä “The Marvels”.