Uusimmat

Tom Cruisen ohjaaja puolusti näyttelijää: ”Eihän se ole Tomin vika, ettei hän ole 189 senttiä pitkä”

Kuva: © Paramount Pictures

14.02.2024 15:15 Muropaketin toimitus

Tom Cruise tähditti kahta Jack Reacher -elokuvaa vuosina 2012 ja 2016. Niistä jälkimmäinen, Jack Reacher: Never Go Back, floppasi siinä määrin, että elokuvasarja lakkautettiin.

Moni Jack Reacher -fani valitti toistuvasti, miten Tom Cruise oli liian lyhyt esittämään kirjailija Lee Childin luomaa hahmoa.

Tuoreessa muistelmateoksessaan Hits, Flops, and Other Illusions: My Fortysomething Years in Hollywood ohjaaja Edward Zwick otti kantaa asiaan ja puolusti Cruisea asiassa.

”Jack Reacher: Never Go Backin lipunmyynti oli pihinää. Syytä itseäni (ja vapaaehtoista rikostoveriani Don Grangeria) siitä, että kuvittelin yleisön nauttivan Jack Reacherin ja Paper Moonin yhdistelmästä, kun se oikeasti halusi vain lisää punaista lihaa. Minusta oli mahtavaa työskennellä Cobie Smuldersin kanssa, enkä todellakaan syytä Tomia siitä, ettei hän ollut 1,89 metriä – kuten Lee Child on kuvaillut protagonistiaan – ja jos Tom soittaisi ehdottaakseen kolmatta elokuvaa, vastaisin ehdottomasti”, Zwick kirjoittaa kirjassaan Varietyn mukaan.

Elokuvien jälkeen Jack Reacher siirtyi seikkailemaan Prime Videon sarjassa, joka on maittanut Lee Childin faneille oikein hyvin. Pääosan esittäjä Alan Ritchsonkin on 1,89 metrin varrellaan oikean mittainen.

Arvostelu | Uusi Reacher-tv-sarja on Tom Cruisen elokuvia uskollisempi Lee Childin romaaneille

Jack Reacher ja Jack Reacher: Never Go Back löytyvät suoratoistona Netflixistä, Viaplaysta ja SkyShowtimesta. Elokuvasarjan avausosan voi katsoa niiden lisäksi myös Ruudusta.