Uusimmat

Traileri: Helvetistä karannut demoninunna pelottelee katsojia uudessa Conjuring-elokuvassa

14.06.2018 13:58 Muropaketin toimitus

The Nun -säikyttely nähdään Suomessa syyskuussa.

The Conjuring – Kirottu 2 -elokuvasta tutun demoninunnan omasta The Nun -leffasta julkaistiin eilen ensimmäinen juliste, ja nyt saman tien eetteriin iskettiin böö-pelottelun ensimmäinen traileri, joka lupaa suunnilleen Annabellen, eli toisen The Conjuring -spinoffin tasoista tavaraa.

Myös Suomen ensi-iltapäivä on nyt selvillä – The Nun, eli Nunna saapuu täällä teattereihin 7. syyskuuta. Virallinen synopsis kertoo elokuvasta seuraavaa:

”Ennätyksiä rikkoneet kauhuhitit Kirottu ja Kirottu 2 ohjannut James Wan tutkii jälleen yhtä pimeää kolkkaa Kirottu-universumissa. Tällä kertaa elokuvassa Nunna, jonka on ohjannut Corin Hardy (The Hallow) ja tuottanut Wan sekä Peter Safran, joka on toiminut tuottajana kaikissa Kirottu-sarjan elokuvissa.

Kun nuori nunna riistää henkensä romanialaisessa luostarissa Vatikaani lähettää menneisyytensä kalvaman papin sekä viimeisen valansa kynnyksellä olevan noviisin tutkimaan tapausta. Yhdessä he paljastavat luostarin pirullisen salaisuuden. Elävien ja kirottujen kohtaaminen muuttaa luostarin hirvittäväksi taistelukentäksi, ja pappi sekä noviisi joutuvat asettamaan elämänsä, uskonsa ja sielunsa vaaraan kohdatessaan pahantahtoisen voiman saman riivatun nunnan hahmossa, joka pelotteli katsojia ensimmäisen kerran Kirottu 2 -elokuvassa.”