Uusimmat

True Detectiven uusi kausi tehtiin vahvasti Uhrilampaiden hengessä – eikä Jodie Fosteria haittaa vertailu yhtään

Kuva: © HBO

19.12.2023 18:00 Muropaketin toimitus

True Detectiven neljäs kausi alkaa HBO Maxilla maanantaina 15. tammikuuta.

True Detective -sarjan neljäs kausi on nimeltään Night Country ja se alkaa HBO Maxilla tammikuussa. Pääosaa tulevalla kaudella esittää Jodie Foster.

Foster muistetaan etenkin ikonisesta roolistaan Clarice Starlingina Jonathan Demmen vuonna 1991 ohjaamassa kauhuelokuvassa Uhrilampaat (The Silence of the Lambs). Jokainen myös muistaa Uhrilampaista Anthony Hopkinsin esittämän Hannibal Lecterin tervehdyksen, missä hän sanoo yksinkertaisesti:

“Hello, Clarice”

True Detectiven uudella kaudella on mukana Uhrilampaiden tunnelmaa, paljastaa Foster Entertainment Weeklyn haastattelussa.

“Meillä on yksi kohtaus, missä yksi hahmoistamme makaa sairaalasängyssä, on iljettävä, kiemurtelee tuskissaan ja tekee kammottavia ääniä, ja hän yllättäen sanoo: ’Hello, Navarro’. Molemmat nauroimme hieman kun hän sanoi niin”, Foster kertoo. (Navarro viittaa Kali Reisin sarjassa esittämään etsivä Evangeline Navarroon).

Fosteria yhtäläisyydet Uhrilampaisiin eivät haittaa.

“Rakastan sitä elokuvaa ja minulle kokemus tätä sarjaa tehdessäni oli hyvin samanlainen kuin aikoinani tehdessäni Uhrilampaita.”

True Detective: Night Country alkaa HBO Maxissa 15. tammikuuta ja uudet jaksot julkaistaan viikottain. Viimeinen jakso on katsottavissa 19. helmikuuta.