Uusimmat

Uusi Black Adam -traileri julkaistiin kun nukuit – Tältä näyttää Dwayne Johnsonin tämän syksyn supersankarielokuva

09.09.2022 08:16 Muropaketin toimitus

Black Adam

Dwayne Johnson pääsee vihdoinkin supersankarielokuvien pariin, kun pitkään tekeillä ollut Black Adam saa ensi-iltansa tänä syksynä.

Black Adam eli ”Musta Aatami” on Suomessa monelle täysin tuntematon hahmo vielä tässä vaiheessa, mutta kapteeni Marvelin (ei se Marvelin) arkkivihollinen on seikkailut jenkkisarjakuvissa jo vuodesta 1945 lähtien.

Jaume Collet-Serran ohjaaman Black Adamin juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Melkein 5000 vuotta sen jälkeen, kun hänelle suotiin muinaisten jumalten voimat ja hänet vangittiin, Black Adam (Johnson) vapautetaan maallisesta haudastaan, ja hän on valmis jakamaan nykymaailmalle oikeutta omaan tyyliinsä. ”

Dwayne Jonsonin lisäksi Black Adamia tähdittävät Aldis Hodgen (City on a Hill, One Night in Miami) Hawkmanina, Noah Centineo (To all the Boys I’ve Loved Before) Atom Smasherina, Sarah Shahi (Sex/Life, Rush Hour 3) Adriannana, Marwan Kenzari (Idän pikajunan arvoitus, Muumio) Ishmaelina, Quintessa Swindell (Voyagers, Trinkets) Cyclonena, Bodhi Sabongui (A Million Little Things) Amonina ja Pierce Brosnan (Mamma Mia! ja James Bond -elokuvat) Dr. Fatena.

Viime yönä Suomen aikaa julkaistu uusi traileri näyttää tältä: