Uusimmat

Uusi The Fall Guy -traileri esittelee Ryan Goslingin toimintaelokuvan, joka sai kehuja jopa Steven Spielbergiltä

Kuva: © Universal Studios

21.03.2024 08:40 Muropaketin toimitus

The Fall Guy -toimintakomedia saapuu teattereihin huhtikuun lopussa.

Universal on julkaissut uuden trailerin The Fall Guy -elokuvasta, jonka pääosissa nähdään Ryan Gosling ja Emily Blunt. Gosling kertoi maaliskuun alussa kohtaamisestaan Steven Spielbergin kanssa Golden Globes -gaalassa. Ohjaajakonkari oli pitänyt The Fall Guysta niin paljon, että kapsahti Goslingin kaulaan, hehkuttaen elokuvaa.

The Fall Guy -leffan liki pienoisnovellin mittainen virallinen juonikuvaus kertoo seuraavaa:

”Hän on stuntmies, ja kuten kaikkia hänen kollegoitansa, häntä räjäytellään, ammutaan, murskataan, työnnetään ikkunoista ja pudotetaan korkeuksista – kaikki viihteen nimissä. Nyt, lähes hänen koko uransa päättäneen työtapaturman jälkeen, tämän työväenluokan sankarin on löydettävä kadonnut elokuvatähti, ratkaistava salaliitto ja yritettävä voittaa takaisin elämänsä rakkaus – päivätöitään unohtamatta. Mikä muka voisi mennä oikein?

The Fall Guy on ohjaaja ja tosielämän stuntmies David Leitchin (Bullet Train, Deadpool 2, Atomic Blonde ja Fast & Furious: Hobbs & Shaw) henkilökohtaisin elokuva tähän mennessä. Se on hilpeä, kunnianhimoinen ja tähtinäyttelijöillä kyllästetty rakkauskirje toimintaelokuville sekä niiden parissa ahkerasti työskenteleville, mutta aliarvostetuille työryhmäläisille.

Ryan Gosling (Barbie, La La Land, Drive) on Colt Seavers, työssään loukkaantunut stuntmies, joka on vuotta aiemmin jättänyt alan keskittyäkseen niin fyysiseen kuin psyykkiseen hyvinvointiinsa. Hänet vedetään kuitenkin takaisin bisnekseen, kun megabudjetin studioelokuvan — jonka sattumoisin ohjaa hänen exänsä Jody Moreno (Emily Blunt; Oppenheimer, A Quiet Place -elokuvat, Sicario) ­— tähti katoaa jäljettömiin.

Samaan aikaan kun elokuvan keinoja kaihtamaton tuottaja (Hannah Waddingham; Ted Lasso) tekee kaikkensa pitääkseen elokuvan tähden Tom Ryderin (Aaron Taylor-Johnson; Bullet Train) katoamisen salassa studiolta ja medialta, Colt tekee elokuvan uskaliaimmat stuntit yrittäessään epätoivoisesti hurmata tiensä takaisin Jodyn sydämeen. Kun mysteeri kadonneen tähden ympärillä syvenee, Colt huomaa joutuneensa osaksi rikollista juonta, joka saattaa hänet isompaan vaaraan kuin mikään stuntti koskaan.”

The Fall Guy saa ensi-iltansa 26. huhtikuuta.