Uusimmat

Steven Spielberg piti tulevasta The Fall Guy -elokuvasta niin paljon, että meni halaamaan Ryan Goslingia

Kuva: © Universal

07.03.2024 07:34 Muropaketin toimitus

The Fall Guy saa ensi-iltansa huhtikuun lopussa.

Ryan Gosling kertoo Variety-lehdessä kohtaamisestaan Steven Spielbergin kanssa Golden Globes -gaalassa.

”Näin Steven Spielbergin kävelevän minua kohti. Minä en tunne Steven Spielbergiä. Ajattelin, ettei hän ole tulossa puhumaan minulle, vaan jollekulle takanani istuvalle. Nousin ylös, hän kapsahti kaulaani, kertoi juuri nähneensä The Fall Guyn ja pitäneen siitä todella paljon”, Gosling kertoo.

”Eli se on yksi ja sama mitä tuleman pitää. Steven Spielberg kertoi pitävänsä elokuvasta. Se oli elämäni huippuhetkiä.”

The Fall Guy -leffan virallinen juonikuvaus kertoo seuraavaa:

”Hän on stuntmies, ja kuten kaikkia hänen kollegoitansa, häntä räjäytellään, ammutaan, murskataan, työnnetään ikkunoista ja pudotetaan korkeuksista – kaikki viihteen nimissä. Nyt, lähes hänen koko uransa päättäneen työtapaturman jälkeen, tämän työväenluokan sankarin on löydettävä kadonnut elokuvatähti, ratkaistava salaliitto ja yritettävä voittaa takaisin elämänsä rakkaus – päivätöitään unohtamatta. Mikä muka voisi mennä oikein?

The Fall Guy on ohjaaja ja tosielämän stuntmies David Leitchin (Bullet Train, Deadpool 2, Atomic Blonde ja Fast & Furious: Hobbs & Shaw) henkilökohtaisin elokuva tähän mennessä. Se on hilpeä, kunnianhimoinen ja tähtinäyttelijöillä kyllästetty rakkauskirje toimintaelokuville sekä niiden parissa ahkerasti työskenteleville, mutta aliarvostetuille työryhmäläisille.

Ryan Gosling (Barbie, La La Land, Drive) on Colt Seavers, työssään loukkaantunut stuntmies, joka on vuotta aiemmin jättänyt alan keskittyäkseen niin fyysiseen kuin psyykkiseen hyvinvointiinsa. Hänet vedetään kuitenkin takaisin bisnekseen, kun megabudjetin studioelokuvan — jonka sattumoisin ohjaa hänen exänsä Jody Moreno (Emily Blunt; Oppenheimer, A Quiet Place -elokuvat, Sicario) ­— tähti katoaa jäljettömiin.

Samaan aikaan kun elokuvan keinoja kaihtamaton tuottaja (Hannah Waddingham; Ted Lasso) tekee kaikkensa pitääkseen elokuvan tähden Tom Ryderin (Aaron Taylor-Johnson; Bullet Train) katoamisen salassa studiolta ja medialta, Colt tekee elokuvan uskaliaimmat stuntit yrittäessään epätoivoisesti hurmata tiensä takaisin Jodyn sydämeen. Kun mysteeri kadonneen tähden ympärillä syvenee, Colt huomaa joutuneensa osaksi rikollista juonta, joka saattaa hänet isompaan vaaraan kuin mikään stuntti koskaan.”

The Fall Guy saa ensi-iltansa 26. huhtikuuta.