Uusimmat

Vuoden 2022 jättihitti tulee Netflixiin jouluksi – vain Avatarin jatko-osa keräsi enemmän katsojia

Top Gun: Maverick (2022) © 2022 Paramount Pictures. All Rights Reserved.

28.11.2023 08:29 Muropaketin toimitus

Vuoden 2022 toiseksi menestyneimmäksi elokuvaksi lähes 1,5 miljardin lipunmyynnillään nousseen Top Gun: Maverickin voi katsoa Netflixistä joulukuussa.

Joseph Kosinskin ohjaama ja Tom Cruisen tähdittämä Top Gun: Maverick lisätään Netflixiin 22. joulukuuta. Tällä hetkellä elokuva löytyy suoratoistona Ruutu- ja SkyShowtime -palveluista. Myös myynti- ja vuokraversiot ovat saatavilla. Vuoden 1986 alkuperäinen Top Gun – lentäjistä parhaat löytyy puolestaan Netflixistä ja Viaplaysta.

Tom Cruisen lisäksi Top Gun: Maverickia tähdittävät Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman ja Ed Harris.

Elokuvan juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

Yli 30 vuotta laivaston hävittäjälentäjänä palvellut Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) tunnetaan huimapäisenä koelentäjänä, joka yrittää kaikin keinoin välttää aktiiviuran päättävän ylennyksen. Kun Maverick määrätään kouluttamaan Top Gun -kokelaita ainutlaatuiseen erikoistehtävään, hän tapaa luutnantti Bradley “Rooster” Bradshaw’n (Miles Teller), joka on Maverickin edesmenneen ystävän, tutkaupseeri Nick “Goose” Bradshaw’n poika.

Arvostelu | Top Gun: Maverickin ainoa tehtävä on viihdyttää, ja siinä se onnistuu loistavasti

Päivitetty 13.12.2023: Korjattu oikea julkaisupäivä (aikaisemmin 21.12.2023)