Uusimmat

”Vuoden 2023 pelottavin elokuva” tuli Suomessa suoratoistoon – ”Julmetun intensiivistä kauhua”, kehui kriitikko

Kuva: © A24

12.04.2024 13:22 Muropaketin toimitus

Viime syksynä Suomen elokuvateattereissa pyörinyt Talk to Me on nyt tullut katsottavaksi Viaplayhin. Suosittelemme lämpimästi ottamaan elokuvan haltuun. Saatavilla ovat myös vuokra- ja myyntiversiot.

Talk to Me:n Suomen elokuvateattereihin tuonut Cinemanse Oy kuvaili kauhuhittiä seuraavasti:

”Kun joukko ystäviä huomaa voivansa saada yhteyden henkimaailmaan palsamoidun käden avulla, he jäävät koukkuun sen päihdyttävään vaikutukseen. Yksi nuorista menee lopulta liian pitkälle ja päästää valloilleen kammottavia yliluonnollisia voimia.

Sundancen elokuvafestivaaleilla ylistävät arviot kerännyt sekä vuoden 2023 pelottavimmaksi kauhuelokuvaksi nimetyn elokuvan ovat ohjanneet Youtubesta tunnetut kauhukaksoset Danny & Michael Philippou ja sen rooleissa nähdään mm. huikean ensimmäisen elokuvapääroolinsa tekevä Sophie Wilde sekä palkittu Miranda Otto (Lord of the Rings). 

Hyytävän kauhuelokuvan takana on A24-elokuvastudio, joka on tuottanut muun muassa kehutut kauhuelokuvat Hereditary – pahan perintö ja Midsommar – loputon yö.”

Muropaketin arviossa Helinä Laajalahti antoi Talk to Me:lle neljä tähteä viidestä ja seuraavat kehut:

”Sekoilevista YouTube-videoistaan tunnettujen Philippoun veljesten esikoisohjaus on tiukasti otteessaan pitävä ja häiriinnyttävä kauhukertomus nuorten pieleen menevästä yllytyshulludesta ja yhteisöllisyyden kaipuusta.”

Arvostelu | Talk to Me on julman intensiivistä kauhua ja sarjassaan yksi vuoden parhaista