Uusimmat

Peter Jackson paljasti uusimman suosikkielokuvansa – pyörii nyt myös Suomen leffateattereissa

Kuva: © A24

15.08.2023 08:51 Muropaketin toimitus

YouTube-tähtien julma esikoisohjaus on vuoden parhaita kauhuelokuvia.

RackaRacka-nimellä paremmin tunnettujen veljesten Danny ja Michael Phillipoun ohjaamasta Talk to Me -kauhuelokuvasta tuli ansaitusti ylistetty hitti. Nyt manauskauhuleffaa kehuu Newshubin mukaan myös myös Peter Jackson.

”Talk to Me ei ole vain hyvä. Se on todella todella hyvä. Paras ja intensiivisin kauhuelokuva josta olen nauttinut vuosikausiin. Se on armottoman pelottava ja häiriintynyt, parhaalla mahdollisella tavalla”.

Tammikuussa Sundancen elokuvajuhlilla maailmanensi-iltansa saanut Talk to Me saapui laajempaan levitykseen pari viikkoa sitten. Elokuva on saamassa myös jatko-osan.

Muropaketin arvostelussa Talk to Me sai neljä tähteä ja siitä todettiin muun muassa seuraavaa:

”Puolivälissä nuorten temmellys kääntyy vakavampaan suuntaan. Tapahtumat kiepahtavat erittäin raa’alla tavalla verisiksi, mutta verta ei heitellä sattumanvaraisesti. Julmalla käänteellä on syvällisempi merkitys.

Osa näistä kohtauksista onnistuu aiheuttamaan suoranaista pahoinvointia. Kohtaukset eivät ole varsinaista gorea, mutta lakonisen toteavasti kuvattuna ne näyttävät ja tuntuvat häijyltä, ja uppoavat suoraan sieluun.”

Arvostelu | Talk to Me on julman intensiivistä kauhua ja sarjassaan yksi vuoden parhaista