Uusimmat

Vuoden paras sotasarja päättyi – viimeinen jakso on pitkä kuin elokuva

Kuva: Apple TV+

18.03.2024 10:16 Muropaketin toimitus

Band of Brothersin ja The Pacificin tekijöiden uusi sotasarja Masters of the Air alkoi tammikuussa. Nyt Apple TV+ on julkaissut minisarjan viimeisen jakson.

Masters of the Airin yhdeksäs ja viimeinen lisättiin Apple TV+:aan perjantaina 15. maaliskuuta, ja näin on sarja katsottavissa koko komeudessaan. Viimeiselle jaksolle kannattaa varata totuttua pidempi aika, sillä se kestää peräti tunnin ja 22 minuuttia.

Kehutun sotasarjan loppuhuipennuksen lisäksi Apple TV+:aan tuli perjantaina dokumenttielokuva The Bloody Hundredth. Se luo tunnin mittaisen katsauksen toisen maailmansodan aikaiseen Yhdysvaltain ilmavoimien joukkioon, joka kärsi Saksan ilmatilassa niin paljon tappioita, että se sai varsin verisen lempinimen.

The Bloody Hundredthin traileri näyttää tältä:

Band of Brothersin ja The Pacificin tavoin myös Masters of the Air on yhden kauden mittainen kokonaisuus, jolle ei ole jatkoa luvassa. Tiedossa ei myöskään olisi että Tom Hanks, Steven Spielberg ja muut tuottajat olisivat tekemässä enää enempää sarjoja toisesta maailmansodasta tämän jälkeen.

Arvostelu | Band of Brothersin tekijöiden Masters of the Air on laadukas, mutta vähän liiankin komea sotasarja