Uusimmat

Wednesdayta 1990-luvulla esittänyt Christina Ricci: “Tiesin että Netflix-sarja johtaisi vertailuun”

07.12.2022 09:41 Muropaketin toimitus

Christina Ricci esitti Wednesday Addamsia (kuvassa) The Addams Family -elokuvissa 1990-luvulla. Netflix-sarja Wednesdayssa hahmoa esittää Jenna Ortega.

Netflixissä hetki sitten julkaistu Wednesday-sarja on noussut suoratoistopalvelun suosituimpien sarjojen joukkoon. Pääosaa sarjassa esittää Jenna Ortega.

1990-luvulla julkaistuissa The Addams Family -elokuvissa Wednesday Addamsia esitti Christina Ricci, joka Ellen haastattelussa kommentoi sarjan synnyttämään keskustelua kahden näyttelijän vertailusta.

“Tiesin että ihmiset alkaisivat tehdä vertailua vanhojen Addams Family -elokuvien ja Wednesdayn välillä. Se on ihan luonnollista. Mutta ’kuka on parempi Wednesday’ -keskustelu on ihan luonnotonta”, Ricci kommentoi.

Riccin mielestä Ortega on “aivan uskomattoman hyvä”.

“Rakastin Wednesdayn esittämistä. Olen roolista hyvin ylpeä. Olen myös sitä mieltä että Jenna Ortega on uskomaton. Hän on niin rohkea, niin cool ja todellakin tekee hahmolle oikeutta. Wednesday on nyt hänen roolinsa… ja nämä kaksi asiaa voivat olla totta samaan aikaan.”

LUE MYÖS: Arvostelu | Wednesday on puhdasta Tim Burtonia, mutta Netflix-sarja ei silti ole niin omaperäinen kuin odotettiin

 

Muropaketin uusimmat