Uusimmat

Ensimmäiset arviot julki Birds of Preysta – Ilmeisesti tämä Margot Robbien uusin supersankarileffa pitää sittenkin käydä katsomassa

31.01.2020 08:29 Muropaketin toimitus

Birds of Prey saapuu teattereihin viikon kuluttua.

Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) -elokuva on näytetty kriitikoiden lisäksi nyt myös faneille Warner Bros. -studion Meksikossa järjestämässä ennakkonäytöksessä. Kunnon arvioita elokuvasta ei saa vielä tässä vaiheessa julkaista, mutta lyhyet somekommentit ovat sallittuja.

Twitteristä löytyykin vaikka kuinka paljon mielipiteitä leffasta ja suurin osa niistä näyttää olevan positiivisia. Leffaa verrataan muun muassa John Wickiin, Deadpooliin ja Quentin Tarantinon tekeleisiin.

Cathy Yanin ohjaaman elokuvan pääosassa nähdään tietysti Margot Robbie. Mukana ovat myös Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell, Rosie Perez, Ella Jay Basco, Chris Messina ja Ewan McGregor. Ensi-iltansa viikon kuluttua 7. helmikuuta saavan leffan arviot saa julkaista vasta pari päivää ennen, eli Muropaketinkin arvio ilmestyy ensi keskiviikkona 5. helmikuuta.