Uusimmat

Ewan McGregor ei jaksaisi enää jankata Star Warsista: “Olen sanonut Obi-Wan Kenobin leffalle kyllä jo niin monta kertaa”

14.08.2018 13:22 Muropaketin toimitus

Obi-Wan Kenobia Star Warsin esiosatrilogiassa esittävä Ewan McGregor sanoo palaavansa rooliin mielellään, mikäli sooloelokuva joskus päätetään tehdä.

Obi-Wan Kenobin sooloelokuvasta on puhuttu pitkään, mutta virallisia suunnitelmia elokuvalle ei kuitenkaan ole julkistettu, vaikka Lucasfilmin on väitetty etsineen sille jopa kuvauspaikkoja. Huhut ja spekulaatiot roolia Star Warsin esiosatrilogiassa esittävän Ewan McGregorin mahdollisesta paluusta rakastettuun rooliin käyvät virallisten tietojenkin puutteessa kuumana.

Expressin uutisen mukaan McGregor on nyt vahvistanut – ties kuinka monennen kerran – että haluaisi tehdä Obi-Wanin sooloelokuvan mikäli sellainen joskus tehdään. “Totta kai tekisin sen! Mutta tietojeni mukaan sellaista ei kuitenkaan ole suunnitteilla”, McGregor kertoo.

McGregorin mukaan hänen ja Alec Guinnessin alkuperäisessä Star Wars -trilogiassa esittämän, vanhemman Obi-Wanin välillä olisi hyvä Obi-Wan, josta tarina voitaisiin kertoa. “Olisin iloinen päästessäni tekemään sen”, McGregor sanoo.