Finnkino esittää Persujen vaalimainosta elokuvateattereissa – Joutuu nyt vastailemaan rasismisyytöksiin

25.03.2019 20:01 | Muropaketin toimitus | 4

Perussuomalaisten vaalimainos herättää pahennusta, sillä sitä on pidetty rasistisena ja väkivaltaan kehottavana.

Finnkino on joutunut ikävään välikäteen esitettyään Perussuomalaisten vaalimainosta elokuvateattereissaan, kertoo elokuvatoimittaja Kalle Kinnunen Suomen kuvalehdessä. Perussuomalaiset ovat tehneet lyhytelokuvan nimeltä “V niin kuin ketutus” ja sen traileri on myyty Finnkinolle mainokseksi – aivan kuin monien muidenkin puolueiden mainokset.

Finnkino on nyt saanut negatiivista palautetta niskaansa siitä, että vaikka mainostraileri itsessään ei ole rasistinen tai väkivaltainen, on varsinainen lyhytelokuva joidenkin mielestä juuri sellainen. Osa ihmisistä on sekoittanut trailerin ja mainoksen keskenään, ja vaatiikin nyt Finnkinolta mainoksen poistamista.

Poistaminen olisi kuitenkin hankalaa, sillä se saattaisi lisätä vettä myllyyn. Ainakaan toistaiseksi Finnkino ei ole ilmoittanut aikovansa lopettaa mainoksen esittämistä.

Keskustelu

Asiat olisivat paremmin jos lakattaisiin kuuntelemasta noita itkupillejä, jotka teeskentelevät loukkaantuvansa jatkuvasti muiden puolesta.

Tuollaisten parempia ihmisiä leikkivien rasistista natsittelua ei pidä missään nimessä hyväksyä! Kunnolla vaan stoppia suvakkien ahdasmieliselle käytökselle, kuten meneillään oleva oikeudenkäynti.

Pitäkööt suvakkitrollit turpansa kiinni ja rasistisyytökset mahassaan. Tämä maailma ei pyöri näiden vapaa kotikasvatuksen hihhuleiden mukaan.

Muropaketin uusimmat