Uusimmat

Terminator ei tuhonnut Emilia Clarken elokuvauraa – palaa valkokankaille kesällä

16.04.2016 06:08 Tatu Junni

Emilia Clarke löi itsensä läpi Game of Thrones -sarjalla, mutta elokuvarintamalla ei menestys ole vielä löytynyt. Viime kesänä nainen oli näkyvässä roolissa Terminator Genisysissä, mutta toimintaseikkailu sai sangen kolean vastaanoton.

Jatko-osaa viides Terminator ei ole saamassa tällä tietoa, mutta Emilia Clarke palaa palaa valkokankaille heinäkuussa – tällä kertaa romanttisen draaman merkeissä.

Uutuuselokuva Me Before You eli Kerro minulle jotain hyvää perustuu Jojo Moyesin samannimiseen menestysromaaniin.

”Louisa ’Lou’ Clark (Emilia Clarke) asuu pikkukaupungissa Englannin maaseudulla. Hän on luova, tyyliltään hieman omalaatuinen 26-vuotias, vailla varsinaista suuntaa elämälleen.

Lou tekee erilaisia pätkätöitä auttaakseen perhettään selviytymään taloudellisesti. Uusin työpaikka asettaa Loun positiivisen luonteen kuitenkin koetukselle. Hän alkaa omahoitajaksi Will Traynorille (Nälkäpeli-elokuvien Sam Claflin), varakkaalle nuorelle pankkiirille, joka päätyi pyörätuoliin jouduttuaan pahaan onnettomuuteen.

Ennen niin seikkailunhaluinen Will on nyt neliraajahalvaantunut – ja katkeroitunut sekä luovuttanut toivonsa. Lou on kuitenkin päättänyt näyttää hänelle, että elämä on vielä elämisen arvoista. Lou suunnittelee Willille sarjan erilaisia elämyksiä, jotka sopivat pyörätuolipotilaallekin. He kokevat lopulta yhdessä enemmän kuin osasivat aavistaa. Kummankin elämä muuttuu lopullisesti.”

Kuulostaa hiukan sokeriselta, mutta katsotaan nyt…

Thea Sharrockin ohjaama Kerro minulle jotain hyvää saa ensi-iltansa Suomessa 15. heinäkuuta.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat