Uusimmat

Harley Quinnina tunnettu Margot Robbie tulevasta Birds of Prey -elokuvasta: “Haluan siihen dynaamisen, persoonallisuuksista koostuvan tyttöjengin”

08.07.2018 11:04 Muropaketin toimitus

Joukon DC Comicsin ikonisimpia naishahmoja yhdistävää Birds of Prey -elokuvaa aletaan kuvata tammikuussa.

Harley Quinnina tunnettu Margot Robbie paljastaa Comingsoon.netin uutisen mukaan , että DC Comicsin naisjengistä kertovaa Birds of Prey -elokuvaa aletaan kuvata tammikuussa. Aikuisille suunnattu (R-rated) elokuva tulee Robbien mukaan olemaan huomattavasti pienemmällä budjetilla kuvattu kuin perinteiset DC Extended Universen elokuvat.

Elokuvan tuottajanakin toimiva Quinn kertoo, että pyrkimyksenä on tehdä Birds of Preystä kertomus dynaamisesta tyttöjengistä:

“DC:n naishahmoissa on paljon hahmoja jotka ovat uniikkeja, monimutkaisia, synkkiä, hauskoja ja jännittäviä – eivätkä pelkästään supervoimiensa takia. Itse asiassa, minua kiinnostavatkin eniten ne, joilla ei ole supervoimia vaan mahtava taustatarina ja jotka voisivat toimia Harleyn kanssa yhdessä ja luoda coolia dynamiikkaa. Tyttöjengit, ne eivät ole yksi ja sama persoona, vaan jokainen on erilainen. Luulen, että haluan juuri sitä myös valkokankaalle – miten voimme elää jokapäiväistä elämää suurena tyttöjenginä. Miksi me emme voi katsoa sellaista elokuvissa enemmän?”

Birds of Preyn ohjaa Cathy Yan (Dead Pigs) ja käsikirjoituksesta vastaa Christina Hobson (Bumblebee), jonka on myös kerrottu ottaneen huolekseen Batgirlin käsikirjoituksen Joss Whedonin lähdön jälkeen. Elokuvaa aletaan kuvata näillä näkymin alkuvuodesta, ja tuotannossa se kiilaa Suicide Squad -jatko-osan edelle, joka tosin sekin on edelleen aktiivisesti suunnitteilla.