Uusimmat

J.J. Abramsin helvetin sekopäiseksi kuvailemasta Overlord-kauhuelokuvasta julkaistiin ensimmäinen traileri

19.07.2018 11:01 Muropaketin toimitus

Normandian maihinnousuun sijoittuva Overlord nähdään syksyllä.

Paramount Pictures ja J.J. Abramsin Bad Robot -tuotantoyhtiö ovat julkaisseet ensimmäisen trailerin ja kuvia Overlord-kauhuelokuvasta, joka on Bad Robotin ensimmäinen R-ikärajan saava elokuva, joka vastaa suunnilleen meidän K16-ikärajaamme. Abrams on kuvaillut Overlordia helvetin sekopäiseksi tekeleeksi.

Overlord saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 9. marraskuuta. Suomen ensi-iltaa on lupailtu syksyksi, mutta tarkkaa päivämäärää ei ole vielä paljastettu. Ohjaajana toimii Julius Avery (Son of a Gun) ja käsikirjoituksesta vastaavat The Hunger Gamesista tuttu Billy Ray ja Abrams. Leffassa joukko amerikkalaisia laskuvarjojääkäreitä päätyy natsien hallussa olevaan kylään, mutta tehtävä onkin jotain muuta kuin perinteinen sotilasoperaatio.

Overlord-elokuvassa nähdään muun muassa Jovan Adepo (The Leftovers), Wyatt Russell (Everybody Wants Some!!), Jacob Anderson (Game of Thrones), Dominic Applewhite (The King’s Speech), Pilou Asbaek (Game of Thrones), Iain de Caestecker (Marvel’s Agents of SHIELD), John Magaro (The Big Short), Mathilde Ollivier (The Misfortunes of Francois Jane) ja Bokeem Woodbine (Fargo).