Uusimmat

The Mandalorian -tähti jäi ilman Star Trek -roolia, kun Chris Pine kiilasi edelle

Kuva: © Disney+

11.08.2023 18:00 Muropaketin toimitus

Muun muassa Justified-sarjassa ja The Mandalorianissa nähty Timothy Olyphant oli ehdolla Kirkin rooliin vuoden 2009 Star Trek -elokuvaan.

J.J. Abramsin vuonna 2009 ohjaamassa Star Trek -elokuvassa kapteeni Kirkin roolia esitti Chris Pine. Rooliin oli ehdolla myös Justified-sarjoista ja The Mandalorianistakin tuttu Timothy Olyphant.

Happy Sad Confusedin haastattelussa Olyphant muistelee Star Trekin koekuvauksia:

“Tämän voin kertoa Star Trekistä. Osallistuin koekuvauksiin, mutta en hakenut kapteeni Kirkin rooliin vaan Docin rooliin, mutta J.J. Abrams, joka on aivan mahtava ihminen, sanoi, että heillä on jo Doc mutta Kirk puuttuu. Ensin luulin, että he olisivat valmiita palkkaamaan minut, mutta lopulta luulen, että he etsivät rooliin nuorempaa näyttelijää”, Olyphant selittää.

Vaikka Olyphant ei tuolloin saanutkaan roolia, hän kertoo koekuvausprosessin olleen erittäin hyvin järjestetty. Hän myös kertoo sittemmin tavanneensa Kirkin roolin saaneen Chris Pinen ja pitävänsä tätä suuressa arvossa.

Olyphant nähdään pian taas tutussa Justified-roolissaan, kun Justified: City Primeval -sarja alkaa Disney+:ssa syyskuussa.

Katso koko haastattelu tästä videosta: