Uusimmat

Jason Stathamin hittielokuva saa jatkoa – kuvaukset alkavat jo tässä kuussa

Kuva: © Warner Bros. Pictures

21.01.2022 08:54 Muropaketin toimitus

Megalodon – The Meg -jättihaileffan jatko-osan on tarkoitus olla alkuperäistä rankempi ja verisempi.

KFTV kertoo Jason Stathamin tähdittämän ja Ben Wheatleyn ohjaaman The Meg -jättihaileffan jatko-osan kuvausten alkavan vielä tämän kuun aikana Iso-Britannissa.

Kuvauspaikkana on Warner Brosin Leavesden-studio, jossa on kuvattu muun muassa Harry Potter ja The Dark Knight -elokuvia. Kuvausryhmä työskentelee studiolla aina toukokuun loppuu asti.

Lue myös: Arvostelu: Megalodon on jättihaileffaksi aivan liian veretön – ei ihme, että Jason Statham haukkui itsekin omaa elokuvaansa

Statham ei itse ollut tyytyväinen lapsiystävälliseen vuoden 2018 ensimmäiseen elokuvaan, josta saksittiin studion toimesta verisimmät kohtaukset pois. The Meg 2:n on kerrottu olevan rankempaa kamaa ja saavan K16-ikärajan, mutta tätä ei ole vielä virallisesti vahvistettu.

Paljon pienemmän budjetin kulttielokuvia yleensä ohjaavan Wheatleyn tuorein leffa In the Earth on näköjään vihdoinkin tullut tarjolle myös suomalaisiin videovuokrauspalveluihin. Pandemiakesänä 2020 kuvattu kauhupätkä jakoi mielipiteet, mutta monet fanit ovat ylistäneet sitä yhdeksi Wheatleyn parhaista teoksista.

Muropaketin uusimmat