Uusimmat

Kaikkien aikojen parhaan Marvel-pahiksen oman leffan käsikirjoitus on valmis – ikävä kyllä, sitä pidemmälle homma ei välttämättä etene koskaan

06.06.2018 14:52 Muropaketin toimitus

Fargo -tv-sarjan käsikirjoittajana tunnettu Noah Hawley on vuoden ajan työstänyt elokuvaa Fantastic Fourin superpahiksesta Doctor Doomista. Käsikirjoitus elokuvalle olisi nyt valmis.

Erinomaisen omalaatuisten tv-sarjojen Fargo ja Legion luoja Noah Hawley on kiusoitellut Fantastic Four -faneja mahdollisella Doctor Doom -elokuvalla. Hawley on työstänyt elokuvan käsikirjoitusta ja kertonut sen olevan “poliittinen trilleri”, joka tutkii hahmon luonnetta sankarina ja konnana.

Slashfilmin julkaiseman uutisen mukaan elokuvan käsikirjoitus on nyt valmis. “Kirjoitin käsikirjoituksen, josta sekä minä että studio pidämme todella paljon. Se tarvitsee enää pientä viilausta”, Hawley ilmoitti.

Elokuvan varsinaista tuotantoon pääsyä joudutaan kuitenkin odottamaan, sillä Hawley työstää parhaillaan Natalie Portmanin ja Jon Hammin tähdittämää draamaa Pale Blue Dot. Hän kuitenkin toivoo pääsevänsä Doomin pariin Pale Blue Dotin valmistumisen jälkeen.

Aikataulukysymystä suurempi mutta on kuitenkin Disneyn ja Foxin yhdistymisen aiheuttamat muutokset. Fantastic Fourin kohtalo tässä kuviossa on vielä avoin, samoin kuin se, mitä se tarkoittaa Doctor Doomille. Hawley kuitenkin pysyttelee optimistisena: “Meidän pitää vaan yrittää keksiä tapa, miten ja milloin tekisimme sen”.