Uusimmat

Kuva: Halle Berry on mukana John Wick 3:ssa – tältä X-Men-tähden hahmo näyttää

05.06.2018 18:02 Muropaketin toimitus

Kolmas John Wick -elokuva on tulossa ensi-iltaan toukokuussa 2019. Elokuvien pohjalta on myös tekeillä tv-sarja nimeltä The Continental.

Vähän aikaa sitten julkistettiin, että Halle Berry nähtäisiin seuraavassa John Wick -elokuvassa Keanu Reevesin keskeisenä vastanäyttelijänä. Nyt Berryn hahmosta, joka on saanut nimen Sofia, on julkaistu ensimmäinen kuva. Elokuvien tunnelmaan nähden se näyttää täydellisen sopivalta – säpäkän näköisiä koirakavereita myöten.

John Wick: Chapter 3 on edellisten tapaan Derek Kolstadin käsikirjoittama ja Chad Stahelskin ohjaama toimintajännäri. Reevesin lisäksi ennestään tuttuihin rooleihin odotetaan palaavan näyttelijät Tiger Hu Chen. Ian McShane, Common, Laurence Fishburne, Lance Reddick ja Ruby Rose. Berryn lisäksi uusia julkistettuja näyttelijänimiä ovat Angelica Huston, Asia Kate Dillon, Mark Dacascos, Jason Mantzoukas, Yayan Ruhian ja Cecep Arif Rahman. Elokuvan keskeistä pahista esittää tätä tietoa Hiroyuki Sanada (The Wolverine, 47 Ronin).

John Wick taistelee hengestään kolmannen kerran 17. toukokuuta 2019 ensi-iltansa saavassa elokuvassa. Elokuvien maailmaa ollaan laajentamassa myös television puolelle, sillä STARZ-kanava on työstämässä spinoff-sarjaa nimeltä The Continental. Myös spinoff-elokuvan (Ballerina) kerrotaan Comingsoon.netin mukaan olevan suunnitteilla.