Uusimmat

Anthony Mackiella on yksi haave ennen kuolemaa: päästä tappelemaan Keanu Reevesin kanssa oikein kunnolla

Kuva: © Peacock

26.03.2024 19:00 Muropaketin toimitus

Anthony Mackie haaveilee pääsystä mukaan Keanu Reevesin John Wick -elokuvaan.

Näyttelijä Anthony Mackie paljastaa Total Filmin haastattelussa, että hänen bucket listillään (eli listalla asioita, joita pitää tehdä ennen kuolemaansa, engl. ’kick the bucket’) on haave päästä taistelemaan Keanu Reevesiä vastaan John Wick -elokuvassa.

“Yritän tosissani saada Keanu Reevesiä harkitsemaan minua mukaan John Wick 5:een tai 6:een. Mielestäni se tekisi minusta coolin isukin, jos minulla olisi joku viiden minuutin taistelu Keanu Reevesin kanssa. Pistän kovan vastuksen! Ammattilaispainija Samoa Joe löi minua kasvoihin Twisted Metalissa, enkä edes tipahtanut”, Mackie selittää.

Mackie on viime vuosina tullut tunnetuksi etenkin Sam Wilsonin roolista Avengers-elokuvissa. Näillä näkymin hän palaa Marvel-rooliinsa tulevassa Captain America: Brave New World -elokuvassa. Viime aikoina hän on vaikuttanut myös Prime Videolla nähtävässä Twisted Metal -sarjassa.

John Wickin tarina tavallaan päättyi neljännessä elokuvassa, mutta viidennen kerrotaan siitä huolimatta olevan suunnitteilla. Tietoa ei kuitenkaan ole, millä tavoin Reeves on siinä osallisena.